Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

over de oude postroute langs de Noorse kust
 
Houdt u van natuur en het beeld van prachtige fjorden met steile rotswanden en sneeuw bedekte bergtoppen die er bovenuit torenen? Maak dan een reis over zee met Hurtigruten! U reist met kleine, comfortabele schepen en geniet een uitstekende verzorging aan boord. Verwacht niet de kermis, zoals op vele ‘normale’ cruiseschepen, maar wel een deskundig expeditie team, vele excursie mogelijkheden en een authentieke belevenis over de oude postroute.
 
Actuele top aanbiedingen
Stap nu heel voordelig aan boord van Hurtigruten!
De 2e persoon in dezelfde hut betaald € 99. U boekt inclusief volpension op geselecteerde afvaarten in de periode april t/m september 2020. De 12-daagse Hurtigruten Bergen – Kirkenes - Bergen is te reserveren vanaf € 1783, de tweede persoon betaald dan dus € 99.
 
Reist u alleen?
U betaalt momenteel geen single toeslag op geselecteerde afvaarten in 2020! De 12-daagse Hurtigruten Bergen - Kirkenes - Bergen single reis is te reserveren vanaf € 1783.
 
Wilt u liever op jacht naar het Noorderlicht?
Ook wintermaanden gelden toptarieven. U boekt de 12-daagse reis incl. volpension namelijk al vanaf € 999 per persoon incl. Noorderlicht garantie. 

Boek uw Hurtigruten reis op www.bbi-travel.nl/hurtigruten/aanbiedingen/noorwegen of bel 050 3136000. 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------