Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Mijn vader zei altijd:
“Menneke, met dezelfde moeite maak je het lekker."  
 
Robèrt is vooral bekend als het vriendelijke en bekwame jurylid van Heel Holland Bakt. Maar deze bevlogen vakman heeft veel meer in zijn mars. Hij is officieel bakker van beroep of beter gezegd Meester Patissier en Meester Boulanger. Zijn theatershow bij ‘Robèrt… Een theatrale foodexperience’ werd zo bejubeld dat Robèrt dit seizoen weer het land ingaat om het publiek kennis te laten maken met zijn grote passie, het bakkersvak.
 
Kunt u de lezers van Vijftig+ iets vertellen over de voorstelling ‘bij Robèrt... Een theatrale foodexperience’? “Ik neem het publiek mee in mijn wereld, ik laat ze kennis maken met mijn vak. Ik nodig de mensen uit op het podium, daar staan lange gedekte tafels waar ze aan kunnen zitten. Iedereen heeft een flesje water om de smaak steeds te neutraliseren.
 
Dan begint de lekkernij, ik vertel over mijn vak en beschrijf hiervan leuke anekdotes. Het publiek mag van alles vragen en natuurlijk proeven en ruiken. Ik raad de mensen aan, om van te voren geen stevige maaltijd te nuttigen. (Robèrt lacht). Als 17-jarige jongen wilde ik toneelspeler of bakker worden.
Hoe mooi is het dan om dit te mogen doen?” 
(foto: copyright Omroep Max)
Lees het gehele interview met Robèrt van Beckhoven in de maart editie van Vijftig+ Magazine. 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------