Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Smienk trapliften bestaat 3 jaar en viert haar 7500ste geplaatste traplift. Aanleiding genoeg om dit te vieren. Daarom geeft Smienk Trapliften twee gratis trapliften weg. Erik Smienk, initiatiefnemer van Smienk Trapliften; “We krijgen steeds meer klanten waarbij de WMO-aanvraag is afgewezen maar geen traplift kunnen betalen.

In veel gevallen kunnen we met een tweedehands traplift een oplossing bieden. Maar helaas komen we regelmatig  in situaties waarbij we de klant geen oplossing kunnen bieden. Mensen kruipen soms al weken achterstevoren de trap op. Met twee gratis trapliften gaan we de wereld niet verbeteren, maar we kunnen wel een statement maken.”

Vergoeding traplift
In 2013 werd Smienk Trapliften opgerichtmet als doel; mensen met beperkte financiële middelen een mogelijkheid te bieden om veilig thuis te kunnen blijven wonen. Door trapliften een tweede leven te geven kan de prijs van een traplift aanzienlijk worden verlaagd. Mede doordat vergoedingen voor trapliften nog nauwelijks worden verstrekt biedt een gebruikte traplift voor veel mensen een oplossing. Toch belanden er nog tientallen mensen tussen wal en schip. Zelf een traplift aanschaffen is niet mogelijk, de WMO biedt geen hulp en er is geen indicatie voor een verzorgingstehuis.

Gratis traplift
Bent u, of kent u iemand die erg geholpen is met een traplift? Op www.smienktrapliften.nl/win-een-traplift kunt u mee doen aan de actie. U maakt kans op het winnen van een gratis traplift incl. 1 jaar service en onderhoud. De winnaar wordt op 31-10-16 bekendgemaakt. Trekking vindt plaats in het bijzijn van een notaris.  

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------