Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Maandag 26 oktober keert het MAX Ouderenjournaal terug. Het programma, gepresenteerd door Jan Slagter, is elke maandag te zien en richt zich op positief, hoopvol en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in de tweede coronagolf. Voor perspectief in deze moeilijke tijd. Het MAX Ouderenjournaal is wekelijks om 16.35 uur te zien op NPO 1. Tip de redactie via deze link!
 
Het MAX Ouderenjournaal biedt handvatten, hoop en perspectief. We nemen een kijkje bij grote en kleine initiatieven in de regio en geven tips voor afleiding en vermaak. Het programma heeft een aantal vaste rubrieken. Deze staan in het teken van actuele ontwikkelingen, achtergronden en nieuws uit de regio.
 
(Foto: Jan Slagter - Omroep Max)
Ook is er aandacht voor mensen die door corona het roer hebben omgegooid. De redactie is daarom op zoek naar positieve personen die door corona compleet ander werk zijn gaan doen, die nieuwe carrièrekansen hebben gevonden of eindelijk hun dromen zijn gaan waarmaken. Tips voor Dit kan ik ook zijn welkom via MAX Vandaag!
 
Jan Slagter "Nu we in een tweede coronagolf zijn beland, hebben we besloten het MAX Ouderenjournaal vanaf maandag een vervolg te geven. Om u betrouwbare en actuele informatie te geven, maar ook te zorgen voor een glimlach door hartverwarmende initiatieven te laten zien. We hebben elkaar hard nodig deze tijd. MAX is er voor u, ook nu."
 
MAX Ouderenjournaal
Presentatie: Jan Slagter
Elke maandag
Om 16.35 uur op NPO 1

--------

 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------