Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

De Beste Grote Musical van 2018
 
The Addams Family is de Beste Grote Musical van 2018, volgens de vakjury van de Stichting Musical Awards. Met drie Musical Awards, naast Beste Grote Musical ook prijzen voor Beste Regie voor Paul Eenens en Beste Script / Liedteksten / Vertaling voor Jon van Eerd is The Addams family de grote winnaar van de Musical Awards.
Voor Paul Eenens is dit zijn vijfde Musical Award, Jon van Eerd ontving vanavond zijn vierde Musical Award.
 
Producent Marc Muller van TEC Entertainment is blij met de drie Musical Awards. “The Adams Family is de eerste eigen productie van TEC Entertainment en dat we met drie Awards de grote winnaar zijn van de Musical Awards, is geweldig. Tegen de landelijke trend in heeft TEC Entertainment de grootste reizende musical van het jaar geproduceerd, compleet met een absolute sterrencast, live orkest en geweldig creatief team. Uit het feit dat de vakjury van de Stichting Musical Awards deze productie maar liefst elf nominaties heeft toegekend, waarvan er uiteindelijk drie zijn verzilverd, spreekt een enorme waardering voor ons bijzondere cast en creatief team.”
 
Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef en Marjolein Teepen. Samen met een live orkest, special effects en een opzienbarend decor maakt The Addams Family de meest spraakmakende show van dit theaterseizoen. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren verder o.a. Martijn Vogel, Irene Kuiper, Raymond Paardekooper, Mylene d’Anjou, Dick Cohen en Terence van der Loo in deze humoristische productie.
 
De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia wonen met hun kinderen Wednesday en Pugsley in een bijzondere villa, samen met Oom Fester, Oma Eudora en butler Lurch. Dochter Wednesday draag een groot geheim mee: ze is verliefd op Lucas, een doodnormale jongen uit de Achterhoek. Alleen Gomez kent haar geheim en hij heeft nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen gehouden. Maar nu komt Lucas, samen met zijn ouders Ellis en Henk Beineke, voor het eerst op bezoek. En terwijl de volle maan schijnt en de geesten wakker worden, zal de liefde op alle fronten op de proef worden gesteld.
 
De Broadway hit-musical The Addams Family is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa. Marshall Brickman en Rick Elice schreven samen het script voor de bekroonde Broadway musical Jersey Boys. 
 
The Addams Family is nog tot en met 31 maart 2019 nog te zien in MartiniPlaza Groningen, Chassé Theater Breda, Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Theater Parkstad Limburg Theater Heerlen, Schouwburg Amphion Doetinchem en DeLaMar Theater Amsterdam.
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------