Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Zoover komt met best gewaardeerde uitjes
 
Tijdens de meivakantie staat bij veel Nederlanders een gezellig dagje uit in eigen land op de planning. Reviewplatform Zoover zocht uit welke activiteiten het populairst zijn en komt met een top vijf van best gewaardeerde uitjes in Nederland.

Robbenboot De Zeehond is met een gemiddelde score van een 9,57 het best gewaardeerde dagje uit van Nederland. Reviewers op Zoover zijn lovend over de vaartocht naar Robbeneiland waarbij zeehonden op kleine afstand kunnen worden bewonderd. Ook het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem scoort hoog en eindigt met gemiddeld een 9,46 op de tweede plaats. SpaSereen staat op de derde plaats en is met een 9,15 het best gewaardeerde wellnessuitje van Nederland.

De beoordelingscijfers zijn gebaseerd op ruim 3.000 reviews die de afgelopen twaalf maanden zijn achtergelaten op Zoover.

Complete top vijf
Dagjes ontspanning scoren goed, blijkt uit de overige uitjes in de top vijf. Sauna & Beauty Oase in Nederasselt krijgt gemiddeld een 9,12. Ook Thermen Soesterberg krijgt een ruime voldoende (8,79).
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------