Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

met High Tea in de bioscoop

De bekende acteurs uit de populaire en meermaals bekroonde televisieserie Downton Abbey, schitteren binnenkort op het witte doek. Kinepolis viert op 15 september de release van deze sprankelende speelfilm met een High Tea in vier vestigingen verspreid door het land. Zo wanen liefhebbers van de serie zich deze middag extra lang in de wereld van de Britse royals.

Bij Kinepolis ben jij de ster! Dat ervaar je op zondag 15 september nog eens extra in Kinepolis Breda, Enschede, Jaarbeurs Utrecht en Schagen tijdens de speciale High Tea met Dowton Abbey. Voorafgaand aan de film geniet je van verschillende soorten thee en kleine zoete en hartige hapjes. In Schagen smul je zelfs in de pauze en na de film nog van diverse lekkernijen.
 
Bekroonde familie
Fans van de immens populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden kijken reikhalzend uit naar de eerste speelfilm over Downton Abbey. Ze zijn er getuigen van dat het huishouden van de Crawley's op de proef wordt gesteld wanneer King George en Queen Mary Downton Abbey in 1927 bezoeken. De serie werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werden de afleveringen 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. De bioscoopfilm is geschreven door de bedenker van Downton Abbey: Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en werd geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).
 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------