Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

 
Wie dacht dat werken in de zomer altijd vervelend, warm en lang moet zijn, heeft het mis. Via de website ‘Uitmetkorting.nl’ is het namelijk mogelijk om te solliciteren op de vacature "Senior achtbaantester". Als "Achtbaantester" is het kritisch beoordelen en het zorgvuldig evalueren van alles in en om een achtbaan een must.
 
Wie nog beschikbaar is deze zomer en niet te bang is voor een beetje avontuur, is deze vacature misschien het juiste adres.
Voor mensen op leeftijd is niet elke achtbaan of pretpark even toegankelijk. Voor de Achtbaantest 2022 van Uitmetkorting.nl wordt dan ook gezocht naar mensen op leeftijd die in de deelnemende pretparken in Nederland willen gaan kijken hoe toegankelijk deze rollercoasters zijn. Bent u misschien wat slecht ter been? Of houdt u niet zo van wachten, maar bent u wel gek op snelheden, loopings en steile afdalingen? Dan bent u de perfecte kandidaat voor deze functie!

De toegevoegde waarde van een Achtbaantester
Vacatures als deze lijken op het eerste gezicht misschien wat te mooi om waar te zijn. Gelukkig is dit niet het geval. De toekomstige "Senior achtbaantester" kan de kortingswebsite voorzien van nuttige informatie voor bezoekers en heeft dus een belangrijke functie binnen het team van Uitmetkorting.nl. Tot op heden is de functie voor "Senior achtbaantester" nog niet gevuld. Lijkt het jou dus leuk om je deze zomer bezig te houden met het testen van de beste achtbanen van Nederland? Check dan zeker www.uitmetkorting.nl/achtbaantester even. 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor uw seniorenvereniging?

-----------------------------------------------------------