Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Op 18 juni werd in het Nederlands Stripmuseum op feestelijke wijze het startschot gegeven voor de overzichtstentoonstelling van de Nederlandse striptekenaar Jan van Haasteren.

Victor Boswijk, directeur van het Nederland Stripmuseum opende de tentoonstelling in het bijzijn van Jan van Haasteren en een select gezelschap van genodigden. De overzichtstentoonstelling van Jan van Haasteren is tot en met 31 oktober 2016 te zien in het Nederlands Stripmuseum.

Centraal in de tentoonstelling staat het actuele werk van Jan van Haasteren: de grote Jumbo puzzelprenten, waarvan hij er ruim 100 heeft gemaakt en waarop van alles gebeurt. Genodigden hebben tijdens de opening kunnen genieten van de tentoonstelling met de originele tekeningen en schetsen, enkele blow-ups van de spectaculaire prenten. In het atelier van het museum kon jong en oud aanschuiven en samen tekenen. 

De tentoonstelling Jan van Haasteren – van stripmaker tot puzzelfenomeen is nu te zien in het Nederlands Stripmuseum tot en met 31 oktober 2016, Westerhaven 71 9718 AC Groningen. 

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------