Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Met de aangescherpte regels rondom huisbezoeken wordt het weer een stuk lastiger om bij familie of vrienden op bezoek te gaan, bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren. Samen met Greetz zetten wij de meest gegeven verjaardagscadeaus per post op een rijtje.
 
Tijdens de afgelopen persconferentie over corona kregen Nederlanders te horen dat feestjes binnenshuis zo veel mogelijk moeten worden beperkt. Zo mogen er en niet meer dan zes personen bij elkaar zijn in één ruimte. Omdat het er op lijkt dat het de komende periode dus weer een stuk lastiger is om bijvoorbeeld op verjaardagsvisite te gaan, kijken we met Vijftig+ Magazine naar de alternatieven om iemand te feliciteren en te verrassen. Hoe kun je dat het best doen? In samenwerking met het grootste online verrassingsplatform Greetz geven wij tips.
 
Kort over Greetz
Greetz is opgericht in 2004 als online kaartenwinkel door Johan van Vulpen and Simen Schimmel. Hiermee gaf Greetz Nederland het eerste alternatief voor de traditionele wenskaart, namelijk een echte wenskaart die je online kunt maken en direct met de post verstuurd werd. Een service die nog steeds erg populair is en onderdeel van Greetz is. In de periode van 16 jaar daarop ontwikkelde Greetz zich stormachtig. Niet alleen met nog meer kaarten, maar met verrassingen zoals bloemen, boeken, ballonnen, dranken en taarten / gebakjes.
 
Wat zijn de meest verstuurde verjaardagscadeaus per post?
Nu het dus opnieuw lastiger en onveiliger is (voor Nederlanders met een kwetsbare gezondheid) om op verjaardagsbezoek te gaan, kiezen veel Nederlanders ervoor om een cadeautje per post te versturen. Een passend alternatief om toch de jarige te feliciteren en te verrassen met een kleinigheidje. Wij vroegen Greetz wat de populairste cadeaus zijn aan volwassenen en aan kinderen.
 
Volwassenen
Als het gaat om cadeaus aan volwassenen zijn de bloemen veruit het populairst. Op dit moment wordt vaak gekozen om boeketten met zonnebloemen, gerbera’s en chrysanten en leeuwenbekken cadeau te geven. Ook de zogenoemde veldbloemen en plukboeketten vallen goed in de smaak. Vrouwen krijgen daarnaast vaak beauty producten als cadeau, o.a. van merken als Rituals en The Gift Label. Ook worden veel flesjes wijn en rosé verstuurd naar vrouwen als cadeau. Voor jarige mannen worden er vaak drankpakketten aan huis bezorgd zoals een collectie bijzondere speciaalbiertjes of een proeverijtje met verschillende Whisky's.
 
Kinderen
Voor kinderen wordt het vaakst een ballon opgestuurd. Op de ballon wordt vaak de leeftijd of een foto van de jarige afgedrukt voor een persoonlijk tintje. Ook speelgoed is natuurlijk populair. De allerjongsten krijgen vaak een knuffel cadeau.
 
Snel, makkelijk en veel keuze om online een cadeau te versturen
Hoewel het leuker is om zelf een cadeautje mee te nemen op visite heeft het bestellen van een verrassing online ook zijn voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld bloemen bij Greetz nog op dezelfde dag laten bezorgen.
 
Ook de ruime keuze is erg handig. Zo kun je bijvoorbeeld bij Greetz kiezen uit bijna 50 verschillende boeketten, deze kun je hier vinden: https://www.greetz.nl/bloemen Greetz heeft een grotere keuze dan de meeste fysieke bloemenwinkels. Daarnaast hoef je ook niet apart nog even naar een kaartenwinkel te gaan om een kaartje te halen. Greetz heeft meer dan 1000 verschillende verjaardagskaarten. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een kaartje te ontwerpen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld eigen fotomateriaal te gebruiken. Zo kun je dus makkelijk een foto van de jarige in de kaart verwerken. Neem eens een kijkje of je iets leuks ziet waarmee jij zelf een jarige kunt verrassen!
 
--------
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------