Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Wanneer ik iemand in mijn hart heb gesloten, gaat die persoon er niet makkelijk uit.

Schoonheid kan mij ontroeren, dat mag een opgekruld blaadje op het gras zijn, een prachtig muziekstuk of een mooi glanzend steentje. Het hoeft niet groot of overweldigend te zijn maar juist de bekoring en het subtiele van het kleine raakt mij enorm. 

Janny is bekend als het keurig geklede en gekapte jurylid van Heel Holland Bakt. De liefde voor het koken heeft ze van jongs af aan meegekregen van haar moeder, die het eten altijd met heel veel liefde en respect bereidde. Er werden verse ingrediënten gebruikt en niets uit een pakje. “Ik heb altijd al een positieve associatie met eten gehad. “ Op een fraaie zomerdag had ik een openhartig gesprek met deze sympathieke vrouw over het leven en het werk, dat zo ontzettend belangrijk voor haar is. Lees het gehele interview in Vijftig+ in de Kijker!  

Vijftig+ in de Kijker 

Een abonnement op het magazine Vijftig+ in de Kijker kost € 9,90. Voor dit bedrag ontvangt u het magazine 10x per jaar. U kunt zich op deze pagina als abonnee aanmelden. Zodra uw aanmelding is verwerkt ontvangt u een acceptgiro + de nieuwste editie. 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen tel: 072 5715013