Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Droom je ervan om een duurzaam huis te bouwen, of wil je weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Op Beurs Eigen Huis ontdek je alles over de mogelijkheden. Experts uit de meest duurzame hoeken van de woonbranche komen van 6 t/m 8 maart 2020 naar Jaarbeurs Utrecht. Zij geven advies en verrassen je graag met inspirerende verhalen over hun mooiste projecten en laten je zien hoe je van jouw huis een groen droompaleis maakt.
 
Zo weet je na een bezoek aan de beurs precies welke stappen je kunt zetten, of welke experts je verder kunnen helpen bij de realisatie van jouw duurzame woonwensen.
 
Ook als je goed geïnformeerd wilt starten met het bouwen of verbouwen van je woning, is Beurs Eigen Huis dé plek om informatie in te winnen. Met meer dan 250 experts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt. Werkelijk alle woonvragen worden tijdens een beursbezoek beantwoord. Wil je de badkamer uitbreiden? Ben je toe aan een nieuwe vloer?
 
Wil je een nieuwe keuken, de tuin opnieuw inrichten of een kantoor aan huis? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag. Welke bouw-, verbouw-, of verhuisplannen je ook hebt: op de Voorjaarseditie 2020 van Beurs Eigen Huis ontdek je hoe je die plannen realiseert!

Heb je geen plannen, maar wil je vooral inspiratie opdoen? Dan kan dat ook. Beurs Eigen Huis barst van de inspirerende ondernemers die je op woongebied verrassen met trendsettende, of juist hele klassieke vondsten. Je ontmoet er bevlogen vakmensen die maar één ding willen: jouw huis omtoveren tot een
droomhuis.
 
Koop nu tickets en krijg het tweede kaartje gratis!
Maak werk van jouw (duurzame) woondromen en kom langs tijdens de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis. Van 6 tot en met 8 maart 2020 is de Jaarbeurs Utrecht de ideale plek voor iedereen met bouw-, verbouw-, verhuis- en verduurzamingsplannen. Koop nu je met speciale korting! Met code VPL0320 ontvang je het tweede kaartje t.w.v. € 17,50 gratis! Profiteer snel van deze aanbieding en bestel je tickets via realiseerjedroomhuis.nl
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------