Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Vakantie!
 
Wat als je je direct door de specialisten live kunt laten informeren en inspireren? En ineens een goed totaaloverzicht krijgt van bestemmingen en reisorganisaties? Dan wordt het maken van een keuze toch een stuk makkelijker…..
 
En dat kan! Van 16-19 januari op de
Vakantiebeurs in de Jaarbeurs, Utrecht.
 
Alle werelddelen zijn hier vertegenwoordigd, reisspecialisten van over de hele wereld komen samen en dat levert naast een leuke mengelmoes van culturen een 
verrassend leuk dagje uit op. Er is namelijk enorm veel te doen en te zien! Volg de wijnroute of de fiets- en wandelroute, doe mee aan aan fotografieworkshops, ervaar levensechte VR-experiences en proef overheerlijke internationale gerechten. Doe ook mee met de dagelijkse Travel Pub Quiz en maak kans op mooie prijzen. Geniet ondertussen van alle muziek en dans vanuit de hele wereld en de meest boeiende reispresentaties. Profiteer bovendien gelijk van aantrekkelijke beursacties.
 
Tijd voor een feestje!
Aankomende editie is extra feestelijk, want de Vakantiebeurs bestaat 50 jaar! En dat zal geen enkele bezoeker ontgaan. Nederlandse artiesten komen optreden in de festivaltent en er zijn spectaculaire winacties. Iedereen viert het feestje mee. Een editie met een gouden randje om niet te missen!

Bezoek de beurs met korting met Vijftigplusonline
Bestel nu je kaarten 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------