Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Vijftig+ Magazine geeft in samenwerking met de tv zender ONS enkele dvd’s weg. De series zijn te zien bij themakanaal ONS, zie hiervoor de programmagids op de ONS website www.kijkbijons.nl/tvgids

In de 7-delige serie Sil de Strandjutter wordt het verhaal verteld van Sil de strandjutter (Jan Decleir) die na een schipbreuk een klein Zweeds meisje vindt. Na veel moeilijkheden mag Sil de kleine Lobke (Monique van de Ven) uiteindelijk aannemen. Veertien jaar later wordt ze verliefd op haar stiefbroer Wietse. Maar na een ruzie met zijn vader over het strandjutten vertrekt hij naar zee. 

De 6-delige tv-serie Ciske de Rat (1984) van producent Matthijs van Heijningen en regisseur Guido Pieters is gebaseerd op het boek van Piet Bakker, dat in 1955 voor het eerst werd verfilmd. In de hoofdrol Danny de Munk met om hem heen Linda van Dijck en Willeke van Ammelrooy. Ciske de Rat gaat over de elfjarige Cis Vrijmoeth. In de buurt staat hij bekend als een onhandelbaar kind, maar eigenlijk is hij een jongen met een hart van goud. Ook nu weer actueel: Ciske de Rat  de Musical. Een voorstelling die het filmverhaal doet herleven. Hiermee neemt Danny de Munk afscheid van de rol van zijn leven. 

De Winactie is gesloten op 1 maart 2017. Winnaars krijgen automatisch bericht. Nieuwe winacties in de maart editie van Vijftig+ Magazine. 

 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------