Lees meer

Schrijf u nu in voor de Vijftig+ nieuwsbrief

Kom naar het grootste vakantie-event

Blaas het stof van je koffer en loop je wandelschoenen alvast in, want de Vakantiebeurs 2019 is weer in zicht. Tussen donderdag 10 en zondag 13 januari 2019 ligt de wereld aan je voeten in de Jaarbeurs in Utrecht. Heb jij het leukste vakantie-event van het jaar al in je agenda staan?

Ontdekken. Beleven. Doen.
Tijdens de Vakantiebeurs kun je natuurlijk jouw droomvakantie boeken. Op de vloer vind je namelijk honderden reisaanbieders en ook heel veel locals. Zij geven jou de beste tips.
Nog op zoek naar inspiratie? Geen probleem. Dat doe je op in een van de vele theaters op de beursvloer. Daar vinden de hele dag leuke presentaties en workshops plaats.
 
Maar er is nog veel meer te doen. Nieuw dit jaar is Kamperen aan de Kust: een zone speciaal voor kampeerliefhebbers. Je vindt hier alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van kamperen. Geniet jij van dans en muziek? Dat komt goed uit. Dit kom je overal op de beursvloer tegen. En tussendoor geniet je natuurlijk van lekkere hapjes die horen bij jouw favoriete vakantiebestemming. Zo vind je op het Caribbean Village Terras alles wat je van een terras met deze naam mag verwachten: een goede sambaband, salsadanseressen, veel gezelligheid, exotische Caribische gerechten. Datzelfde geldt voor het Afrika en het Azië Terras. Maar er is nog veel meer.

Kortom: vakantievoorpret alom
Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbij trekken. Of je nu van actieve vakanties houdt, verre bestemmingen, cruises, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils. Kortom: heb jij zin in een flinke dosis vakantievoorpret? Dan kun je de Vakantiebeurs niet missen!
 
WINACTIE: Zie jij een bezoek aan de Vakantiebeurs wel zitten. Dan hebben we goed nieuws: Vijftig+ Magazine mag namelijk 10 gratis kaarten weggeven. Wil je kans maken? Stuur dan jouw naam en adres naar Vijftig+ Magazine vul de gegevens in en vermeld als bericht 'Vakantiebeurs' en wie weet win jij een vrijkaartje voor het grootste vakantie-event van de Benelux. 
 
voor 50-plussers
Verschijnt 11x per jaar
Jaarabonnement: € 12,50
Eén exemplaar bestellen: € 3,95
Redactie:
Adverteren:
Tel: 072 5715013 
Exemplaren voor de leden van uw vereniging?

-----------------------------------------------------------